onze dienstverlening

ONZE DIENSTVERLENING

Wij helpen VvE's met brede dienstverlening. Gemiddeld houden VvE's twee tot vier maal per jaar een bestuursvergadering en één keer per jaar vindt de ledenvergadering plaats. Het lijkt allemaal simpel, maar in de praktijk is het vaak anders. Veel VvE-bestuurders zullen dit beamen.

VvE Beheer Amsterdam biedt uw VvE de keuze uit twee beheermodules. U bepaalt daarmee zélf hoeveel werk u aan het beheer van uw VvE hebt en hoeveel dat beheer uw VvE kost.

Totaalbeheer
Als u voor totaalbeheer kiest, dan kiest u voor een zeer compleet dienstenpakket. U kunt voor het VvE-beheer vertrouwen op de kennis en expertise die wij in eigen huis hebben, zodat het VvE-bestuur er vrijwel geen omkijken meer naar heeft.

Meer weten? Ga dan naar de volgende achtergrondinformatie:

  1. Administratief en bestuurlijk beheer
  2. Technisch beheer
  3. Financieel beheer
  4. Advies

Financieel beheer
VvE’s kunnen bij ons ook kiezen voor het uitbesteden van het financieel en het administratief beheer. Wij voeren dan alleen de diensten genoemd onder 1 en 3 voor u uit.

HET STARTEN VAN HET BEHEER

Wij starten het beheer van een nieuwe VvE altijd met onze 'BeheerQuickScan'. Een beproefde methodiek waarmee alle zaken die met beheer te maken hebben worden geïnventariseerd.
Waar nodig volgt uit de 'BeheerQuickScan' een advies aan het bestuur van de VvE.
Eerlijk is eerlijk: het vergt ook wat van uw tijd, maar bij de start van de beheeropdracht is dan wel alles voor 100% duidelijk, zowel voor u als opdrachtgever als voor ons als opdrachtnemer.

TARIEVEN EN VOORWAARDEN

U betaalt binnen onze beheervergoeding alleen voor zaken waar u dagelijks gebruik van maakt.
Hierin is het complete financieel en administratief beheer opgenomen, alsook het afhandelen van reparatieverzoeken en schademeldingen (totaalbeheer).

Projectmatige zaken zoals de begeleiding van groot onderhoud en de meerjarenonderhoudsbegroting worden uitsluitend in rekening gebracht op het moment dat wij deze werkzaamheden verrichten. Zo betaalt u bij ons alleen waar u werkelijk gebruik van maakt.

Bent u nieuwsgierig naar ons scherpe tarief? Klikt u dan hier om vrijblijvend onze offerte aan te vragen. Voor meer informatie kunt u natuurlijk ook persoonlijk contact met ons opnemen via telefoonnummer 020 - 520 90 00.

Voor onze algemene voorwaarden klikt u hier.
Voor onze klachtenprocedure en de geschillencommissie klikt u hier.