grooteigenaar en vve

MODULE GROOTEIGENAAR EN VVE

In de VvE behartigt u de belangen van uw eigen organisatie en vertegenwoordigt u de stem van uw huurders. Graag regelt u dat in goede harmonie met de andere eigenaren in de VvE. Makkelijker gezegd dan gedaan. Het huurrecht sluit niet optimaal aan op het appartementsrecht. Door uw organisatie worden wellicht ook andere rollen ingevuld (projectontwikkelaar, verkoper, technisch beheerder) waardoor soms frictie ontstaat.
U ontvangt de (vergader)stukken van de VvE, waarin kennis op een breed gebied wordt gevraagd: de meerjarenonderhoudsbegroting en andere technische zaken, financiële aspecten, sociaal beheer. Wat zijn de zaken waar u alert op moet zijn en wie heeft u daarbij nodig binnen de eigen organisatie?

De cursus bestaat uit twee dagdelen of twee avonden. In het eerste deel komen de onderwerpen van de Basiscursus VvE aan bod. In het tweede deel worden specifieke zaken waar de grooteigenaar mee te maken heeft behandeld:

  • belangenbehartiging grooteigenaar
  • rollenscheiding en verwachtingspatroon
  • huurrecht versus appartementsrecht
  • huurdersparticipatie
  • beoordeling vergaderstukken
  • besluitvorming en bezwaar
  • overlast en sociaal beheer in de VvE
  • rol in het VvE-bestuur of commissies

Naast bovengenoemde onderwerpen, stellen wij u in de gelegenheid om zelf onderwerpen aan te dragen.

Onderstaand treft u het cursustarief, de tijdsduur en de tijdstippen aan. Voor onze inschrijfvoorwaarden en het inschrijfformulier klikt u hier.

Aantal personen Tarief Tijdsduur Tijdstip
Individueel € 370,00 per persoon 2 x 3 uur 9:30 uur tot 16:30 uur
Groep (minimaal 4, maximaal 10 personen)
 
€ 1.085,00 per groep
 
2 x 3 uur
 
9:30 uur tot 16:30 uur
(inclusief eenvoudige lunch)
Groep (minimaal 4, maximaal 10 personen)
 
€ 1.450,00 per groep
 
2 x 3 uur
 
Twee avonden:
19:30 uur tot 22:30 uur

Alle bovenstaand vermelde tarieven zijn exclusief btw. Cursussen vinden plaats op ons kantooradres. Een cursus op locatie behoort voor groepen tot de mogelijkheden.